Magyarország legnagyobb

Hőlégballonozás szervező oldala

Minden, ami hőlégballonozás,
velünk lehetséges!

Honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a hőlégballonozni vágyók rövid úton hőlégballon gondolában találják magukat, s a legmegbízhatóbb csapatokkal, folyamatosan ellenőrzött és vizsgáztatott hőlégballonokkal, sok ezer órát repült pilótákkal hőlégballonozhassanak.

A mögöttünk lévő több 10 év során szerzett tapasztalattal folyamatosan arra törekszünk, hogy a hozzánk fordulók hőlégballonozással kapcsolatos igényét teljes körűen kielégítsük. Minden megkeresést és bizalmat hálásan fogadunk, s szakmailag is mindent megteszünk a viszonzás érdekében. Legyen szó hőlégballonozásról, vagy a hőlégballonhoz kapcsolódó egyéb tevékenységről. Az oldalon keresztül elérhető térségekben hőlégballonozó pilóták és csapatok, évről-évre fejlesztik tudásukat, eszközparkjukat a biztonság és a legmagasabb élmény faktor elérése érdekében.
Jelenleg 20 hőlégballon áll rendelkezésünkre, amelyekkel rendszeresen hőlégballonozunk, vagyis függeszkedünk és sétarepülünk. A jövőben is lehetőséget biztosítunk magánszemélyek és vállalkozások, szervezetek számára a hőlégballonozás testközelből történő megismerésére, legyen szó reklámozásról, falunapról, csapatépítő tréningről, leánykérésről, esküvőről, születésnapról, vagy akár bakancslistán szereplő tételről! Mindannyian szállunk rendelkezésre!

Eseti és folyamatos együttműködést kínálunk

  • magánszemélyeknek;
  • esküvő- és rendezvényszervezőknek;
  • szállodáknak, szálláshely szolgáltatóknak;
  • vállalkozásoknak, szervezeteknek;
  • reklám és PR szakembereknek;
  • egyéb érdeklődőknek.

Egyedi igény, nem hétköznapi létszám (10+ fő), a megszokottól eltérő térség, vagy bármely sajátosnak tűnő elképzelés esetén kérj konkrét, specifikus ajánlatot, s mi készséggel állunk rendelkezésre!

Oldalunkon keresztül lehetőség van:

Hőlégballonnal sétarepülni
Hőlégballonnal függeszkedni
Hőlégballonos repülést ajándékozni
Privát („Romantikus”) hőlégballonozásban részt venni 
Szív formájú hőlégballonnal sétarepülni, függeszkedni 

Mindnet tudunk a hőlégballonozásról, amit szívesen megosztunk Veled!

Jelentkezz és repülj!

Időpont foglalás

Figyelem!

A foglalás nem automatikus, csak akkor érvényes, ha visszaigazoltuk! Abban az esetben, ha a foglalás elküldését követő 48 órán belül nem jelentkezünk, érdemes felhívni minket a kapcsolat oldalon található telefonszámon!

A megjegyzés rovatban több lehetséges dátum is megaható!

Referenciák

Cégek, akikkel eddig együtt repülhettünk

Partnereink ajánlották